De vijf best gelezen blogs van 2018!

best gelezen blogs strongville

Jazeker! Ook dit jaar heb ik de nodige uren achter de laptop besteed om mijn ideeën over fitness tekstueel vorm te geven. Ik ben dondersblij dat mijn vrijetijdsbesteding zich uitbetaald heeft, want Strongville.nl was dit jaar beter bezocht dan ooit.

De aller- aller- allerpopulairste blogs van dit jaar heb ik voor je op een rij gezet. Dan kun je ze alsnog doornemen, mocht je ze gemist hebben.

1. De Grote Goedkope Magere Naturel Kwark-test 2018

Voor deze onbetwiste winnaar heb ik kilo’s kwark achterover moeten stouwen, maar dat doe ik sowieso al, dus het was geen grote moeite. Nogmaals, ik doe deze blog vrijwillig. Verwacht dus geen grote leverpastei-test.

2. De Grote Goedkope Kipfilet-test 2018

Jullie houden écht van tests, hè?

3. De echte oorzaak van spiergroei (2018 editie)

Omdat nagenoeg iedereen die mijn blog leest serieuze gains wil. Het valt me overigens wel op dat elke blog tot dusver het jaartal in de titel heeft. Ik verwacht nu ook héél veel van deze blog!

4. Om Deze 6 Reden Ben Je Nog Geen Vetmassa Kwijtgeraakt

Willen mensen geen gains, dan willen ze wel vetverlies. Geen wonder dat deze blog zo hoog is geëindigd in de charts. Ik hoop natuurlijk dat jullie er veel aan gehad hebben. Zo niet, dan kun je hier de fijne kneepjes van het vak leren!

5. Hoe Actieve Insufficiëntie Je Gains in de Weg Kan Zitten

Daar waren jullie blijkbaar wel benieuwd naar.

Persoonlijk denk ik dat wel wat betere dingen geschreven heb dan dit. Waarom de fitnesswereld zo eigenwijs is, of we weegschalen moeten gebruiken of ritueel verbranden of de wijze levenslessen die je uit blessures kunt trekken. Gelukkig blijft het internet nog wel even bestaan en zullen hopelijk genoeg mensen hier lering uit kunnen trekken.

Iedereen ontzettend bedankt voor het lezen en ik ga mijn best doen in het nieuwe jaar weer wat te tikken!